BYGGESERVICE

Tømrer / snedker

Tømrer / snedker

Vi tilbyder alt indenfor tømrer opgaver. Vores uddannede tømrer sætter en ære i at løse store som små opgaver.

Læs mere her

Maler

Maler

Vores maler team tilbyder både indendør og udendørs maler opgaver. Altid et uforpligtende tilbud

Læs mere her

Entreprise

Entreprise

Vi tager gerne den fulde entreprise på et projekt. Vores netværk rummer masser af erfaring og fleksibilitet

Læs mere her

Arbejdsmand

Arbejdsmand

Brug for en arbejdsmand? Vi stiller gerne en eller flere arbejdsmænd til rådighed for dit næste projekt. Modtag tilbud i dag

Læs mere her

REFERENCER:

Byggeservice hos LGM Multiservice indeholder mange forskellige grene af håndværk. Faktisk er vores motto at vi ikke siger nej til nogen opgave. Det er lige meget om vi snakker om tømrer og snedker opgaver, maler opgaver eller måske noget helt tredje der kræver en håndværker. Vores netværk er så stort at vi ikke er bange for at påtage os langt de fleste opgaver og hvis du ønsker det og tage den fulde enterprise på en opgave.

 

Tømrer og snedker arbejde i Skælskør, Næstved, Ringsted, Sorø?:

Vi har vores eget uddannede tømrer personale og derfor tilbyder vi professionelt tømrerarbejde på hele Sjælland. Så hvis du har bruge for en god tømrer i Ringsted, Sorø, København eller Næstved så er vi klar til at hjælpe dig. Du modtager selvfølgelig altid et uforpligtende tilbud på opgaven og så finder vi sammen en løsning.
Så hvis det er tid til nyt ttag? En ny carport eller måske et træ legestastiv til ungerne så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi har stor ekspertise på dette område.

 

Maler opgaver udføres på hele Sjælland:

Også her tilbyder vi vores kunder en super professionel tilgang til dit næste male projekt. Vi udfører opgaver på hele Sjælland og vores dygtige malere går ikke fra en opgave før du som kunde er helt tilfreds.

 

Enterprise opgaver - intet problem:

Vi ved at vores netværk er stærkt og at vores erfaring giver os en masse fordele. Derfor er vi helle ikke bange for at tage den fulde enterprise på en opgave. Vi er din kontaktperson på hele dit projekt, det er os der står for at kordinere alle opgaver og tidsfrister. Du har kun en kontaktperson og det er LGM Multiservice.

 

Andre håndværkeropgaver er også muligt:

Vi har masser af erfaring fra masser af andre projekter. Det er lige fra tømreropgaver til opgaver indenfor VVS eller blikkenslager. Står du og mangler en arbejdsmand i forbindelse med et projekt så klarer vi selvfølgelig også det.

 

Uforpligtende tilbud på din næste byggeopgave:

Vi giver naturligvis et fuldstændig uforpligtende tilbud på din næste byggeopgave. Så du kan roligt kontakte os og vil vil regne et meget konkurrencedygtigt tilbud til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.