Entrepriser

 
Stort netværk sikrer dig fleksibilitet
Vi er med dig gennem HELE forløbet
Vi hjælper dig HELE DØGNET

Hovedentreprise

Hvis du kun ønsker dig én kontaktperson så står LGM Multiservice også rigtig gerne for den fulde entreprise. Det betyder for dig som kunde at du kun vil have os som den primære kontaktperson. Vi sørger for at koordinere alt andet.

Vores netværk er stort og fleksibelt

Grunden til at vi med ro i sindet kan tilbyde dig at påtage os den fulde entreprise på et projekt er fordi vores netværk er stort og fleksibelt. Vi operere både med et lokalt netværk og med et lidt større netværk fordelt ud på Sjælland. Så er det vitigt for dig at benytte lokale håndværkere til dine projekter så klarer vi nemt det.
Der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten og alle vores håndværkere, både inhouse og i vores netværk, er nøje udvalgt efter kvalitet og fleksibilitet.

Vi står for det samlede tilbud

At vælge LGM Multiservice som værende ansvarlig for hovedentreprisen betyder også for dig som kunde at du får et samlet tilbud fra os. Vi sørger for både at koordinere men også indsamle tilbud fra de andre implicerede håndværkere. Nemmere bliver det ikke.

Uforpligtende tilbud på entrepriser

Vi er selvfølgelig altid friske på at give dig et ganske uforligtende tilbud på din næste entreprise. Du ringer eller skriver blot til os og så finder vi den bedtse løsning for dig.

TILBUD PÅ ENTREPRISE:

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Emne

Eventuel anden besked

REFERENCER:

DØGNTELEFON:

Husk du altid kan fange os på vores døgntelefon. Så er dit problem akut, og du ikke har "tid" til at vente på skriftlig tilbagemelding, så sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Så ring endelig hvis uheldet har været ude og du behøver assistance nu og her.

Nummeret du kan fange os på er: 23 98 71 21