Maler service

 
Vi har STOR erfaring i branchen
Vi er med dig gennem HELE forløbet
Vi hjælper dig HELE DØGNET

Malere til hele Sjælland

Vores malere har stor erfaring i og omkring Vestsjælland, Slagelse, Ringsted, Sorø. Men har du en opgave andre steder på Sjælland så tager vi naturligvis også gerne den. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og går aldrig før kunden er tilfreds med resultatet.

Kvalitet frem for alt - professionelle malersvende

Vi går meget højt op i at levere et professionelt stykke arbejde, og det kommer kun hvis man anvender det bedste personale og de bedste materialer. Vi holder os hele tiden ajour med hvad der sker i branchen og på den måde kan du være sikker på altid at blive mødt af en medarbejder der er klædt på med den nyeste teknologi.

Ude eller inde, du bestemmer

LGM Multiservice tilbyder både indendørs maling og udendørs maling. Så om det er køkkenet der skal friskes op, eller det måske er huset eller sommerhuset der skal males er ligemeget. Vi klarer opgaven for dig, og vi holder dig naturligvis altid opdateret i hele processen.

Uforpligtende tilbud på maleropgaver

Vi klarer både store projekter og selvfølgelig også mindre opgaver. Ønsker du et ganske uforpligtende tilbud på dit næste projekt så er det bare at skrive eller ringe til os. Sammen finder vi den helt rigtige løsning.

TILBUD PÅ MALER OPGAVER:

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Emne

Eventuel anden besked

REFERENCER:

DØGNTELEFON:

Husk du altid kan fange os på vores døgntelefon. Så er dit problem akut, og du ikke har "tid" til at vente på skriftlig tilbagemelding, så sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Så ring endelig hvis uheldet har været ude og du behøver assistance nu og her.

Nummeret du kan fange os på er: 23 98 71 21