Tømrer og snedker

 
Uddannet personale sikrer dig kvalitet
Vi er med dig gennem HELE forløbet
Vi hjælper dig HELE DØGNET

Hos LGM Multiservice tilbyder vi naturligvis alle former for tømrer og snedker opgaver. Vi har uddannet professionelt personale der er klar til at tage fat om din næste tømrer opgave.

Tømrer arbejde på hele Sjælland

Vi dækker naturligvis hele Sjælland. Ingen opgave er for stor eller for lille. Vi har en vision om at vores kunder skal være tilfredse med det stykke arbejde vi laver. Derfor gør vi rigtig meget ud af at vores kunder får lige netop det produkt som de ønsker sig. Dette gøres nemmest ved åben kommunikation. Vi er gode til at lytte og du er god til at fortælle. På den måde når vi sammen det ønskede mål.

Nybygning, renovering eller tilbygning

Det er nærmest kun din fantasi der sætter grænserne. Vi tilbyder både nybyggeri hvis du skal bruge et tømrer team på en større opgave, eller det kan være at du skal have renoveret taget på dit hus. Vi er der ligegyldig hvilken form for tømreropgave det måtte være.

Kompetencer i tømrerfaget

Ejeren af LGM Multiservice er selv uddannet i tømrer og snedkerfaget og derfor er der stor faglig stolthed i lige netop det her område. Vi tilbyder nærmest den fulde palette af forskellige tømreropgaver.

  • Tagkonstruktioner
  • Døre og vinduer
  • Nybyg, tilbyg og ombyg
  • Forsikringsskader

Nyt køkken? Nyt gulv? eller nyt tag?

Som beskrevet ovenfor så er det nærmest kun din egen fantasi der sætter grænser. Vi ser os selv i stand til at løse langt de fleste tømreropgaver. Så skal du have nyt gulv i stuen eller måske nyt tag på sommerhuset. Vi står klar til at hjælpe dig.

Altid uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt

Vi tilbyder naturligvis altid at komme med et ganske uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt. Så skal taget skiftes eller skal der bygges et legetårn til ungerne i haven. Du ringer eller skriver til os og så modtager du et ganske uforpligtende tilbud på netop din opgave.

TILBUD PÅ TØMRER OG SNEDKEROPGAVER:

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Emne

Eventuel anden besked

REFERENCER:

DØGNTELEFON:

Husk du altid kan fange os på vores døgntelefon. Så er dit problem akut, og du ikke har "tid" til at vente på skriftlig tilbagemelding, så sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Så ring endelig hvis uheldet har været ude og du behøver assistance nu og her.

Nummeret du kan fange os på er: 23 98 71 21