FUGT & SKIMMEL

Vandskader

Vandskader

Modtag uforpligtende tilbud hvis du har været uheldig at få en vandskade. Vi sikrer og stopper skaden

Læs mere her

Fugtmålinger

Fugtmålinger

Har du brug for at få foretaget en fugtmåling? Du har måske mistanke om en vandskade eller lign.

Læs mere her

Affugtning

Affugtning

Vi er eksperter indenfor affugtning. Vi hjælper dig med at få fugten til at forsvinde. Modtag tilbud idag?

Læs mere her

Skimmelsanering

Skimmelsanering

Bekæmpelse af skimmelsvamp. Vi ved hvordan. Professionel håndtering af skimmelsvamp. Også for private

Læs mere her

REFERENCER:

Bekæmpelse af fugt og skimmel på hele Sjælland

Vi har dygtiggjort os i at behandle, sanere og rengøre efter fugt og skimmel. Vi tilbyder fugt og skimmel service på hele Sjælland. Vores døgnservice gør at du altid kan regne med vores ekspertise. Vi rykker ud på alle tider af døgnet.

Eksperter i behandling af skimmelsvamp

Vi ved hvor plaget Danmark er blevet af skimmelsvamp. Det er både i offentlige ejendomme men bestemt også hos private en stigende tendens til at der opstå skimmel. Derfor har vi hos LGM Multiservice valgt at vi vil være eksperter på dette område. Skimmelsvamp er ikke til at spøge med og det kan have nogle rigtig kedelige bivirkninger med sig. Derfor vil vil hellere end gerne hjælpe jer af med jeres skimmelsvamp.

Vandskaden giver flere problemer

Én ting er at man er så uheldig at få en vandskade, men der er desværre rigtig mange følgesakder med sådan en form for uheld. Det er vigtigt for os at når vi behandler og hjælper vores kunder med en vandskade så sikrer vi også via vores netværk og ekspertise at der nu også er helt styr på det. Når man har haft en vandskade kommer man nok ikke rigtig uden om en form for affugtning. Vi tilbyder i den forbindelse de helt rigtig redskaber til dette, og vi ved hvordan man nemmest og hurtigst opnår det ønskede resultat. Efterbehandlingen af en vandskade kan også bestå af en fugtmåling. Hvis du vil være helt sikker på at alt fugt er væk fra det ramte område.
Hos LGM Multiservice påtager vi os gerne hele processen fra skaden er sket til vi er sikre på at hele fejlen er udbedret.