Affugtning

 
Stor erfaring med korrekt affugtning
Vi er med dig gennem HELE forløbet
Vi hjælper dig HELE DØGNET

Affugtning kan være alt for en lille affugter til en betydelig mængde affugtere. Vi løser store som små opgaver indenfor affugtning. Vores affugtnings personale har stor erfaring og vil helt sikkert også kunne hjælpe dig med den næste opgave.

Brug for en affugter?

Det kan være du har været uheldig at få en vandskade. Der er måske sket et frostsprængning i et af dine vandrør, der har været skybrud og kælder har været fyldt med vand, ja scenarierne er mange. Men ikke desto mindre står LGM multiservice klar til at hjælpe dig med affugtning.
Vi yder alle former for affugtning. De mere klaasiske affugtningsopgaver i rum, kælder eller måske campingvogn og bil. Men vi har også folk der har specialiseret sig i affugning af skillerum, etageadskillelse og eller i dit murværk.

Affugtning med det rigtige udstyr

Vi har mange forskellige typer affugtere, og vi har personalet til at betjene disse. De enkelte affugtere kan indstilles til at løse den enkelte opgave, således at man på hurtigst mulig måde kommer fugten til livs. Det sikrer dig en hurtig og smidig behandling af dit fugtproblem.

Uforpligtende tilbud på affugtning

Som med alt andet så sender vi hellere end gerne et uforpligtende tilbud på affugtning til dig. Vi kører på hele Sjælland så om opgaven er i Skælskør, Roskilde, Ringsted eller måske København er for os ligemeget.

TILBUD PÅ AFFUGTNING:

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Emne

Eventuel anden besked

REFERENCER:

DØGNTELEFON:

Husk du altid kan fange os på vores døgntelefon. Så er dit problem akut, og du ikke har "tid" til at vente på skriftlig tilbagemelding, så sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Så ring endelig hvis uheldet har været ude og du behøver assistance nu og her.

Nummeret du kan fange os på er: 23 98 71 21