Fugtmålinger

 
En fugtmåling kan redde katastrofen
Vi er med dig gennem HELE forløbet
Vi hjælper dig HELE DØGNET

Fugtmåling overalt på Sjælland

Vi tilbyder fugtmålinger på hele Sjælland og vi rykker meget hurtigt ud til din opgave. At fugt kan være en drilsk størrelse at have med at gøre det ved vi nok alle sammen. Det er vigtigt at man så tidligt som overhovedet muligt får lokaliseret fugtskaden og på den måde mindske risikoen for større skader. Og det er genetlig lige meget om vi snakker om fugt i forskellige rum eller i selve materialerne.

Hvorfor få lavet en fugtmåling

Det er meget simpelt. Er amn i tvivl så hellere en gang for meget end en gang for lidt. Fugt avler skimmel, og er du først ramt af skimmelsvamp så er du allerede oppe på næste trin af skalaen. Så er du i tvivl om hvorvidt du har en fugtsakde, så lad os tage målingen for dig og give dig svaret. Vi kan hurtigt og meget præcist få afklaret for dig om du eller nærmere dine rum eller materialer er angrebet af fugt.

Fugtmåling kan give dig svaret

Fra vores amnge år i brancher der kender vi kun alt for godt til konsekvensen af forkerte beslutninger i form af diverse installationer. Når man rammes af en typisk vandskade så er det vigtigt at man så hurtigt som muligt kan lokalisere skaden og i så fald få den bremset. Det kan en fugtmåling også hjælpe dig med.
Når man foretager en fugtmåling så snakker man om 2 metoder. Der findes både en destruktiv og en ikke-destruktiv metode. Vi kan i langt de fleste tilfælde vurdere om der er fugt i rummet via en ikke-destruktiv metode som går ud på at vi bruger vores specville fugtmåle apperater. Men vi kan desværre også i nogle tilfælde komme ud for at der skal en "destruktiv" løsning til. Den består af at man kan se sig nødsaget til at bore huller i væggen eller måske brække et stykke gulv op for at vurdere og lokalisere fugtskaden.

Altid et uforpligtende tilbud på fugtmålinger

Vi er selvfølgelig altid friske på at give dig et uforpligtende tilbud på din næste fugtmåling.

TILBUD PÅ FUGTMÅLING:

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Emne

Eventuel anden besked

REFERENCER:

DØGNTELEFON:

Husk du altid kan fange os på vores døgntelefon. Så er dit problem akut, og du ikke har "tid" til at vente på skriftlig tilbagemelding, så sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Så ring endelig hvis uheldet har været ude og du behøver assistance nu og her.

Nummeret du kan fange os på er: 23 98 71 21