Skimmelsanering

 
Vi er skimmelsvampens værste fjende
Vi er med dig gennem HELE forløbet
Vi hjælper dig HELE DØGNET

Skimmelsvamp er den kedelige ven

Alle har nok hørt om skimmelsvamp. Det er den der irriterende ven som man ikke rigtig ved hvordan får til at forsvinde eller blive væk. Men ikke desto mindre så er skimmelsvamp en ting som skal behandles af professionelt personale. Og det er ligemeget om det er i virksomheder, på skoler eller i private hjem. LGM Multiservice tilbyder dig professionel assistance i forbindelse med skimmelsanering
Skimmelsvamp opstår i mange tilfælde ud fra fugtskader og lignende. Vi har udstyret til både behandling af skimmelsvamp men også sporing af eventuelle fugtkilder til skimmelsvamp.

Skimmelsanering mod skimmelsvamp

Når man snakker om en skimmelsanering så er det egentlig blot et andet ord for bekæmpelse af skimmelsvamp. Skimmelsvamp kan blive et rigtig kedeligt bekendtskab for dig eller din virksomhed. Ikke nok med det ligner mug, så kan de bakterier der flyver ud i luften have bivirkninger som allergitilfælde, åndedrætsbesvær, irriterede øjne og koncentrationsbesvær. Så du skal altid tage skimmelsvamp alvorligt.
Derfor er det også vigtigt at du vælger professionelle folk til din skimmelsanering. Vi ved hvordan områder der er angrebet af skimmelsvamp behandles og ikke mindst sikres korrekt. Det handler ikke kun om at behandle område men selvfølgelig også forebygge når der er sket en skade. Skimmelsvamp har det nemlig med at vende tilbage hvis ikke det gøres korrekt. Denne sikre proces er du sikret hvis du vælger LGM Multiservice.

Skimmelsvamp kan være alle steder

Vi udfører skimmelsanering i alle former for bygninger. Lagerbygninger, sommerhuse, private boliger, kontorbygninger og institutioner. Alle former for skimmelsvamp skal tages alvorligt, men det siger sig selv at bygninger hvor der er persontilstedeværelse der er det ekstra vigtigt at få stoppet og behandlet angrebet. I værste fald udmundes det i sygemeldinger.
Når vi udfører en skimmelsanering gør vi det ud fra de bedste teknikker og med det bedste udstyr. Der skal fjernes skimmelsvamp og så skal der efterfølgende nok behandles med dræbende væske.

Uforpligtende tilbud på skimmelsanering

Du er altid velkommen til at kontakte os for et helt uforpligtend etyilbud på din opgave omkring bekæmpelse af skimmelsvamp eller skimmelsanering

TILBUD PÅ SKIMMELSANERING:

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Emne

Eventuel anden besked

REFERENCER:

DØGNTELEFON:

Husk du altid kan fange os på vores døgntelefon. Så er dit problem akut, og du ikke har "tid" til at vente på skriftlig tilbagemelding, så sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Så ring endelig hvis uheldet har været ude og du behøver assistance nu og her.

Nummeret du kan fange os på er: 23 98 71 21