Vandskader

 
Vi er der vist vandet er trængt ind
Vi er med dig gennem HELE forløbet
Vi hjælper dig HELE DØGNET

Vandskade, hvad så nu

En vandskade kan ske meget akut. Måske er det nok mere reglen end undtagelse af en vandskade opstår som et akutproblem. Vi har meget stor erfaring med håndtering af vandskader i alle dens mange forskellige former.
Du skal huske at vi altid er på vores akuttelefon som har døgnservice.

Det er vigtigt at få startet den rigige proces fra start af når man skal bekæmpe en vandskade. Den proces står vi for, og du vil selvfølgelig blive holdt opdateret på alt.

Hurtig og professionel hjælp til vandskade

Der er mange forskellige former for vandskader. Det kan være stormflod, det kan være en utæt vandhane, det kan være et sprunget vandrør. Risici er mange, mens ens for dem alle er at den korrekte håndtering fra start af giver det bedste resultat i slutningen.
Der er stor forskel på i hvilket omfang vandskaden er sket. Det kan være et køkken med 1cm vand eller det kan være et sommerhus med 30cm i hele huset. Derfor tilbyder vi naturligvis den rette ekspertise på alle former for vandskader. Vi har beskægtiget os med rigtig mange forskellige vandskader gennem tiderne.

Hjælp til vandskade

Det er ikke bare at fjerne vandet når vi snakker om en vandskade. Det er nærmest det mindste af det hele.

Sikring af forskelligt indbo

Er der indbo der skal reddes. Så har vi også stor erfaring med løsørehåndtering. Det kan være indtil forsikringen har taget en beslutning eller mere simpelt bare opbevaring af det indbo der ikke har taget skade

Korrekt behandling af "farligt vand"

Vand er ikke bare vand. Hvis det er sager med for eksempel opsteget kloakvand så er der en helt speciel procedure for behandling af den slags "farlig vand" Det indeholder masser af bakterier som kan være med til at gøre rigtig meget skade på både mennesker og dyr.

Sørge for at fjerne fugtkilder

Vi har stor erfaring med at få fjernet de fugtkilder der kan være lidt skjulte. Vi piller tæpper af og fjerner gulve for at opnå den bedste tørring. Er der trukket vand op i væggene så skal de også løsnes og eventuelt isoleringsmateriale skal fjernes så der kan luftes ordenligt igennem

Konkret affugtning

Tørre processen er vigtigt. Og vi sørger altid for at optimere de avancerede affugtere således at tørretiden bliver kortest mulig.

Ovenstående er bare nogle af de ting der SKAL være styr på ved en vandskade

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på hjælp til vandskade

Vi giver naturligvis altid et ganske uforpligtende prisoverslag på hjælp til håndtering af vandskade proces.

TILBUD PÅ VANDSKADER:

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Emne

Eventuel anden besked

REFERENCER:

DØGNTELEFON:

Husk du altid kan fange os på vores døgntelefon. Så er dit problem akut, og du ikke har "tid" til at vente på skriftlig tilbagemelding, så sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Så ring endelig hvis uheldet har været ude og du behøver assistance nu og her.

Nummeret du kan fange os på er: 23 98 71 21