RENGØRING

Industri og hovedrengøring

Industri og hovedrengøring

Vi udfører alle former for rengøring. Både for private, firmaer og industri. Ring altid for et uforpligtende tilbud.

Læs mere her

Facade, flise og graffiti rens

Facade, flise og graffiti rens

Skal facaden renses eller trænger dine fliser i indkørslen til nyt liv. Vi har eksperter til opgaven. Private og industri

Læs mere her

Social rengøring

Social rengøring

Brug for et team til at varetage social rengøring? Vi rydder op, desinficere og fjerner lugtgener. Vi klarer hele processen

Læs mere her

Rengøring efter skadedyr

Rengøring efter skadedyr

Har du været uheldig med rotter eller andre skadedyr. Vi rydder op efter skadedyr. Få uforpligtende tilbud

Læs mere her

Referencer

Rengøring på på hele Sjælland

Vi tilbyder vores rengøringsservice på hele Sjælland. Alle opgaver omkring rengøring kan vi løse. Vi holder os hele tiden ajour med de bedste og nyeste teknologier i branchen og derfor kan du være sikker på at få den mest korrekte og pålidelige rengøring når LGM Multiservice tager fat.

Rengøring er ikke bare rengøring - det er en tillidssag

Mange ser rengøring som et onde, men hos LGM Multiservice ser vi det som en tillidssag. Når vi får en opgave med rengøring så er vi altid indstillet på at kunden skal være tilfreds inden vi forlader opgaven.

Rengøring af industri

Vi har specialiseret os i rengøring af industribygninger, både indendørs og udendørs. Vi ved hvordan vi skal tackle store som små opgaver og er selvfølgelig meget fleksible med henblik på at finde det rette tidspunkt. Vi ved at en produktion skal køre og derfor skal sådan en rengøring planlægges uden for "normale tider"

Social rengøring

Denne form for rengøring er også meget vigtig for os. I mange tilfælde handler det om at få en lejlighed til at blive beboelig igen. Vi aftaler altid med dig som kunde hvordan en opgave skal gribes an, således at alle parter er enige inden igangsættelse af projektet.

Rengøring for både virksomheder og private

Det er ikke kun industri og virksomheder som vi yder rengøringsservice for. Har du brug for privat rengøring så gør vi også gerne det. Det kan være alt fra udendørs rengøring af tagstruktur til indendørs rengøring af kælder og loft. Er du i tvivl om hvorvidt vi dækker opgaven så tøv ikke med at give os et kald, så finder vi en løsning på det.

Brug for et godt tilbud på rengøring?

Har du brug for et godt tilbud på rengøring? Vi giver altid et ganske uforpligtende tilbud på alle opgaver indenfor rengøring. Det er bare at give os et kald eller skrive til os, så finder vi helt sikkert også den rigtige løsning til dig.