Graffitti, flise og facaderens

 
Skal du have vasket graffitti væk?
Trænger dine fliser til nyt liv?
Skal facaden friskes op?

Facade og grafittirens

Vi behandler alle typer overflader og vi yder service på hele Sjælland. Har du været så uheldig at din butik eller måske dit private hjem er blevet ramt af grafitti eller anden form for urenheder der kræver rensning, så hjælper LGM Multiservice dig gerne.
Vores afrensningsformer er tilpasset det enkelt underlag således at hele processen foregår så skånsomt som overhoevdet muligt. Der bliver taget højde for rigtig mange faktorer, men bla. hvilket resultat du som kunde ønsker at ende op med. Skal den behandlede overflade bruges til noget bestemt bagefter. Det er en dialog som LGM Multiservice har med kunden ved alle facade og grafittirens opgaver. For der er rigtig stor forskel på at rengøre en overflade eller rengøre og klargøre en overflade. Vi magter naturligvis begge dele.

Fliserens er en billigere løsning

Næsten hver gang vi er ude og rense fliser hos en kunde bliver de overrasket. For mange tror ikke at deres fliser kan blive som nye, men det kan de. Med tiden bliver fliserne i eksempelvis haven slidt af vind og vejr. Der kommer måske endda en algebelægning på. Kort sagt så misterne fliserne med tiden deres glans.
Men med en fliserensning så kan du nærmest med garanti give dine fliser nyt liv igen. Du vil helt sikkert også blive overrasket over resultatet.

Uforpligtende tilbud på rensning

Om du skal have renset facaden eller måske dine fliser så giver vi naturligvis gerne en ganske uforpligtende tilbud på din næste opgave. Ring eller skriv til os og hør nærmere om dine muligheder.

TILBUD PÅ RENSNING:

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Emne

Eventuel anden besked

REFERENCER:

DØGNTELEFON:

Husk du altid kan fange os på vores døgntelefon. Så er dit problem akut, og du ikke har "tid" til at vente på skriftlig tilbagemelding, så sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Så ring endelig hvis uheldet har været ude og du behøver assistance nu og her.

Nummeret du kan fange os på er: 23 98 71 21