Industri & hovedrengøring

 
Rengøring er jo ikke bare rengøring
Vi er med dig gennem HELE forløbet
Vi hjælper dig HELE DØGNET

Industrirengøring på hele Sjælland

Vi tilbyder dig den komplette pakke og service indenfor industri og produktionsrengøring. Vores service personale har stor erfaring med industrirengøring i alle dets aspekter. Det er lige meget om det er store anlæg eller mindre rekvisitter. Vi griber altid opgaven professionelt an.
Vores dedikerede personale tilbyder en grundig og tilbundsgående rengøring - hver gang. Vi sætter en stor ære i at levere et resultat tilbage til dig som kunde som vi begge 2 kan være tilfredse med. Vi tilbyder industrirengøring på hele Sjælland så du er altid velkommen til at ringe og hører nærmere.
Husk at industrirengøring kan være mange ting, det er et område som favner rigtig bredt. Det indeholder både rengøring af større tekniske anlæg, men kan også være polering af store gulvarealer, facadevask, oprydning efter håndværkere. Vi tilbyder dig at hjælpe med det hele. 

Fagligt uddannet personale til industrirengøring

Vi gør rigtig meget hos LGM MUltiservice for hele tiden at følge med på det store udvikling der er indenfor industrirengøring. Det sikrer dig at du vil blive mødt af et fagligt godt personale som kan klare langt de fleste opgaver indenfor industrirengøring - store som små. Vi er hele tiden klædt på med de nyeste teknologier og trends indenfor industrirengøring

Altid uforpligtende tilbud på industrirengøring

Vi giver dig naturligvis altid et ganske uforpligtende tilbud på din næste opgave indenfor industrirengøring. Du kan enten ringe til os eller kontakte os via vores kontaktformular og så vender vi meget hurtigt tilbage til dig.

TILBUD PÅ INDUSTRI RENGØRING:

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Emne

Eventuel anden besked

REFERENCER:

DØGNTELEFON:

Husk du altid kan fange os på vores døgntelefon. Så er dit problem akut, og du ikke har "tid" til at vente på skriftlig tilbagemelding, så sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Så ring endelig hvis uheldet har været ude og du behøver assistance nu og her.

Nummeret du kan fange os på er: 23 98 71 21