Rengøring efter skadedyr

 
Vi rydder op efter dine skadedyr
Vi er med dig gennem HELE forløbet
Vi hjælper dig HELE DØGNET

Oprydning efter skadedyr

LGM Multiservice tilbyder også via vores rengøringsservice at komme og rydde op efter skadedyr. Danmark er i disse tider bl.a. meget ramt af rotte-angreb, og sådanne væsner kan skabe en masse ballade og ødelæggelse. Alle disse ødelæggelser og eventuelle oprydningsprocesser kan vi sagtens stå for.
Andre former for skadedyr som vi har ryddet op efter kunne være møl, mus eller fugle.

Det er ikke skadedyr bekæmpelse

Vi er ikke skadedyrs bekæmpere. Vi tilbyder oprydning efter skadedyr. Naturligvis indgår vi rigtig gerne i et samarbejde med skadedyr bekæmpelsen således at du som kunde vil opleve den mest smidige metode omkring både bekæmpelse med også eventuelt oprydning

Tilbud på oprydning efter skadedyr

Hvis du ønsker det så er vi altid klar på at give dig et uforpligtende tilbud på oprydningen efter skadedyr. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Du kan også benytte vores kontaktformular. Så kan vi sammen finde den bedste løsning for dig.

TILBUD PÅ RENGØRING EFTER SKADEDYR:

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Emne

Eventuel anden besked

REFERENCER:

DØGNTELEFON:

Husk du altid kan fange os på vores døgntelefon. Så er dit problem akut, og du ikke har "tid" til at vente på skriftlig tilbagemelding, så sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Så ring endelig hvis uheldet har været ude og du behøver assistance nu og her.

Nummeret du kan fange os på er: 23 98 71 21