Socialrengøring

 
Når rengøring bliver en tillidssag
Vi er med dig gennem HELE forløbet
Vi hjælper dig HELE DØGNET

Hvad er social rengøring

Begrebet social rengøring indeholder rigtig mange aspekter. Men groft sagt er det nok det er er mest kendt i folkemunde som værende oprydning i lejligheder, huse eller andre instanser efter socialt belastede personer. Det kan også være oprydning i huse og lejligheder hvor der groft sagt ikke har været den store hang til at smide ting ud.

Social rengøring med de rigtige metoder

Vi udarbejder en plan for processen med den sociale rengøring. Vi søger for gennem for store erfaring på området at gøre processen så professionel og smidig som mulig. Vi rydder effektivt op og sørger for at desinfiktion og luftrensning hvis dette skulle være nødvendigt. Vores mål er altid ved eksemeplvis en social rengøring i en lejlighed at efterlade den så tæt på beboelse som muligt. Det betyder at nye lejere skal kunne flytte ind i lejligheden uden at være generet af lugt og eller bakterier.

Uforpligtende tilbud og detaljer om social rengøring

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller ved at skrive. Vi giver gerne en ganske uforpligtende tilbud på social rengøring, og vi vejleder dig naturligvis også rigtig gerne.

TILBUD PÅ SOCIALRENGØRING:

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Emne

Eventuel anden besked

REFERENCER:

DØGNTELEFON:

Husk du altid kan fange os på vores døgntelefon. Så er dit problem akut, og du ikke har "tid" til at vente på skriftlig tilbagemelding, så sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Så ring endelig hvis uheldet har været ude og du behøver assistance nu og her.

Nummeret du kan fange os på er: 23 98 71 21