SKADESERVICE

Brand / sodskader

Brand / sodskader

Vi hjælper dig med vores ekspertise. Vi rydder op og sikrer efter brand og sodskader. Stor ekspertise

Læs mere her

Stormskader

Stormskader

Har du været uheldig at få en stormskade? Vi hjælper dig igennem hele processen. Uforpligtende tilbud ?

Læs mere her

Afdækninger

Afdækninger

Har du brug for hjælp til afdækning i forbindelse med skade eller beskyttelse af inventar og lignende?

Læs mere her

Løsørehåndtering

Løsørehåndtering

Vi hjælper dig med håndtering af dine løsøre. Oprydning, opbevaring og håndtering! Modtag tilbud?

Læs mere her

REFERENCER:

Skadeservice på Vestsjælland

LGM Multiservice har stor erfaring med at yde skadeservice. Vores område er hele Sjææalnd så om det er en opgave på Vestsjælland eller i storkøbenhavn er lige meget. Vi rykker ud til alle opgaver, store som små.
Vores teknikere hos LGM Multiservice har en bred erfaring fra skadeservice branchen og vil helt sikkert også kunne varetage din næste opgave.

Hvad er skadeservice egentlig

Har du været så uheldig at dit hus eller måske dit skur er brændt. Så yder vi (for det meste i samarbejde og på intrukser fra forsikringen) den skadeservice der skal til ved den slags opgaver. Det kunne også være at stormen havde været forbi og hærget dit tag eller andet inventar på dit hus. Så er vi eksperter i både oprydning, genetablering og eller afdækning. Alt sammen i en nem og smidig proces så det bliver med mindst muligt tab for dig som kunde.

Vi håndtere alle opgaver

Vi har på vores website highligtet nogle af de opgaver der dækkes ind under skadeservice, men efter rigtig mange år i branchen og den store erfaring vi har opbygget er vi faktisk i stand til at løse langt de fleste skadeservice opgaver.

Godt tilbud på skadeservice?

Kunne du tænke dig et rigtig godt tilbud på din næste opgave. Så giver vi naturligvis altid et ganske uforpligtende tilbud og vejleder dig dig også rigtig gerne. Den grundige start giver det bedste resultat.