Afdækninger

 
Den rigtige afdækning redder det meste
Vi er med dig gennem HELE forløbet
Vi hjælper dig HELE DØGNET

Afdækninger i alle dens afskygninger

Vi ved at en afdækning af hvilket som helst element i langt de fleste tilfælde opstår som akutopgave. Vi operere med vores akut og døgnservice på hele Sjælland. Det er bare at kontakte os, og så rykker vi hurtigt ud og sikrer skaden der måtte være sket.

Følgeskader formindskes ved korrekt afdækning

Afdækningsbehovet kan opstå hurtigt. Det kan være alt fra et tag der er blæst af til en butiksrude der er knust. Men ens for alle opgaver der kræver afdækning er at man med en hurtig indsats skal sørge for at sikre at skaden ikke bliver forværret. Vi leverer en hurtig og effektiv indsats således at implicerede parter kan komme hurtigt videre. Det handler om at mulige følgeskader skal formindskes eller helt udelukkes.
Når vi eksempelvis kommer ud til et tag der er revet af, så er det altid vigtigt at man får lukket hullet, dækket det af og måske vigtigst af alt, vi sørger for at der ikke kan komme vand og fugt igennem. På den måde minimeres skadens omfang og følgeskaderne bliver ikke så store som de kunne blive.

Afdækning for private

Vi udfører både afdækninger for firmaer, virksomheder og private. Så er du blevet ramt af en smadret rude, et ødelagt tag eller noget helt tredje, så er det blot at ringe til os på vores akuttelefon. Så rykker vi hurtigt ud og hjælper dig.

TILBUD PÅ AFDÆKNING:

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Emne

Eventuel anden besked

REFERENCER:

DØGNTELEFON:

Husk du altid kan fange os på vores døgntelefon. Så er dit problem akut, og du ikke har "tid" til at vente på skriftlig tilbagemelding, så sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Så ring endelig hvis uheldet har været ude og du behøver assistance nu og her.

Nummeret du kan fange os på er: 23 98 71 21