Brand & sodskader

 
Stor erfaring fra skadeservice branchen
Vi er med dig gennem HELE forløbet
Vi hjælper dig HELE DØGNET

Brandskader og sodskader

Vi rykker ud til både brand og sodskader på hele Sjælland. Er skaden sket så står vi klar til at hjælpe dig igennem hele processen. Vi har en bred erfaring indenfor håndtering af brand og sodsakder.
Det indebærer i langt de fleste tilfælde meget mere end blot oprydning når vi snakker om brandskader.

Brandskade, hvad nu?

Når du kontakter LGM multiservice så kan du være sikker på en sikker og ensartet proces hver gang. Vi danner os hurtigt et overblik over situationen og involvere selvfølgelig de respektive instanser.
En brandskade kan være både løsørehåndtering, rengøring af materialer der har modtaget sod eller røg. Er der rum, værdier eller inventar som skal sikres så gør vi naturligvis også dette. Kort sagt, vi klarer alt det praktiske i forbindelse med brandskader og sodskader.

Korrekt håndtering af brand og sodskader

Vi sørger hele tiden for at være med fremme på de nye trends når vi snakker om brandskader og sodsakder. Vi følger altid de nyeste trends således at eksempelvis PVC holdige produkter eller materialer behandles korrekt.

Akutservice og døgnservice ved brandskader

Vi har vores døgntelefon som du altid kan benytte. Vi har døgnservice på hele Sjælland så er uheldet ude så ringer du bare til os. Vi rykker hurtigt ud og danner os et overblik over situationen. Jo før man kommer igang desto større mulighed er der for at redde og bevare både ejendele og materialer.
Vi efterlader altid stedet i forsvarlig tilstand og på bedst sikret måde.

Uforpligtende tilbud på brand og sod håndtering

Hvis ikke det er fuldstændig akut - som det selvfølgelig kan være i nogle tilfælde - men ellers er vi altid friske på at komme med et uforpligtende tilbud på udbedringen af din sod eller brandskade.

TILBUD PÅ BRAND OG SODSKADER:

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Emne

Eventuel anden besked

REFERENCER:

DØGNTELEFON:

Husk du altid kan fange os på vores døgntelefon. Så er dit problem akut, og du ikke har "tid" til at vente på skriftlig tilbagemelding, så sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Så ring endelig hvis uheldet har været ude og du behøver assistance nu og her.

Nummeret du kan fange os på er: 23 98 71 21