Løsørehåndtering

 
Håndtering af løsøre kræver tillid
Vi er med dig gennem HELE forløbet
Vi hjælper dig HELE DØGNET

Løsørehåndtering er en tillidssag

I bund og grund handler det om tillid. Vi hos LGM passer godt på dine ejendele vhis de skal opbevares hos os. Vi tilbyder løsørehåndtering. Det kan være i forbindelse med eventuelle vandskader, brandskader eller måske kloakvand der er trængt ind i din lejlighed eller i dit hus.
Nogle affekter er ødelagte og skal efterfølgende takseres af forsikring. Hvis der er behov for at dine løsøre skal opbevares så har du muligheden for det via vores løsørecenter. Derfor er det en tillidssag. Vi opbevarer dine værdier indtil dit bosted igen er indflytningsklart.

Løsørehåndtering på skadestedet

En ting er at opgaven nogle gange kan løses på skadestedet, og nogle affekter allerede kan reddes der. Der har vi stor erfaring, og vil sagtens kunne håndtere sådan en opgave. Det giver dig en sikkerhed for at du ikke skal skænke dette en tanke. Vi klarer det for dig. Du har sikkert rigeligt andet og tænke på i sådan en situation.

Vi har døgnservice på hele Sjælland

Vitilbyder altid døgnservice hos LGM Multiservice. Vi operere på hele Sjælland, og ingen opgave er for stor eller for lille. Du kan hele døgnet ringe på vores døgnservice telefon. Så er skaden sket og du står med en akut opgave indenfor løsørehåndtering, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er til for at hjælpe dig.

Uforpligtende tilbud på løsørehåndtering

Vi giver dig naturligvis altid et ganske uforpligtende tilbud på løsørehåndtering. Giv os et kald eller benyt vores kontaktformular så finder vi sammen den helt korrekte løsning til dig.

TILBUD PÅ LØSØREHÅNDTERING:

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Emne

Eventuel anden besked

REFERENCER:

DØGNTELEFON:

Husk du altid kan fange os på vores døgntelefon. Så er dit problem akut, og du ikke har "tid" til at vente på skriftlig tilbagemelding, så sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Så ring endelig hvis uheldet har været ude og du behøver assistance nu og her.

Nummeret du kan fange os på er: 23 98 71 21