Stormskader

 
Vi sikrer dine værdier ved stormskade
Vi er med dig gennem HELE forløbet
Vi hjælper dig HELE DØGNET

Hjælp ved stormskade på hele Sjælland

Er du så uheldig at være rendt ind i en stormskade så fortvivl ej. Vi er klar til at hjæpe dig og vi har stor erfaring med udbedring af ødelæggelser efter storm. Der laves sammen med kunden en procesplan som følges.
Vi hjælper efter stormskader på hele Sjælland, og via vores store netværk og vores store erfaring er vi i stand til at løse selv den mest komplekse opgave. Er det et større genopbygningsarbejde som skal udbedres efter en stormskade så påtager vi os rigtig gerne den fulde enterprise således at du kun har en kontaktperson på projektet.

De mest hyppige stormskader er: Væltede træer, tagsten der rives løs fra dit tag, flyvne trapoliner (med tilhørende skade på affekter).
Er der eksempelvis hul i dit tag på grund af storm og manglende tagsten så er det vigtigt at få dækket tagettil og på den måde minimere skaden. Det er her vi kommer ind i billedet, vi hjælper dig med denne proces og sørger for at det hele er sikret så godt som det er muligt inden vi forlader skadesstedet.

Akut hjælp efter stormskade

En stormskade er som regel noget der kommer bag på en, derfor er du altid i trygge hænder hos LGM Multiservice. Vi tilbyder nemlig døgnservice, hvilket betyder at du kan kontakte os døgnet rundt. Vi sidder kalr til at hjælpe dig hvis uheldet skulle være ude.

Storm eller stormflod

Når der er storm i Danmark så resulterer det rigtig mange steder i stormflod. Det er vandstanden der stiger og stiger den over sine bredder så sættes huse eller sommerhuse tit under vand. Vi hjælper dig her i mål med at minimere skadesomfanget og hjælper dig også gerne med tørring og rengøring af berørte affekter. Har du brug for hjælp til fugt håndtering så klarer vi også den

Stormskade, hvad nu?

Det er ikke så nemt at få tilsendt et uforpligtende tilbud inden igangsættelse når vi har med en stormskade at gøre. Derfor anbefaler vi at Du/I ringer på vores døgntelefon og så tager vi en snak om det. Når skaden er sket så skal der hurtig udrykning til. Og bruger du i denne situation vores kontaktformular så kan der gå værdifuld tid til spilde. Vi kan meget, men vi er tods alt stadig mennesker og har brug for søvn engang imellem.

TILBUD PÅ STORMSKADER:

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Emne

Eventuel anden besked

REFERENCER:

DØGNTELEFON:

Husk du altid kan fange os på vores døgntelefon. Så er dit problem akut, og du ikke har "tid" til at vente på skriftlig tilbagemelding, så sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Så ring endelig hvis uheldet har været ude og du behøver assistance nu og her.

Nummeret du kan fange os på er: 23 98 71 21